Clairvoyant, astrolog og tarotist Gunn-Irene

Gunn-Irene Nicolaisen astrolog, tarotist, clairvoyant og kursleder. Gunn-Irene er også initiativtaker til «huset»

Gunn-Irene er utdannet astrolog, etter treårig studie ved Astrologiskolen Herkules og har arbeidet profesjonellt med astrologi siden 2008. I samme år fullførte hun også ett 4 års studie som gav tittelen Akasha terapeut. I etterkant av fullført studie fortsatte hun sin utvikling ved skoler for klarsynthet fram til 2018.

I hele perioden har hun tatt imot kunder til clairvoyant reading, astrologisk tolking av horoskop, og hun er i tillegg en racer med tarotkortene som hun har brukt siden 1992, etter ett års utdanning ved den Nordiske astrologiskolen. Så tarotkortene har hun snart 30 års erfaring med. Hun har også kurs i både Reconnctive healing trinn 1og 2, samt 1. og 2. grad av Usui system of natural healing.

Hva er clairvoyant reading hos Gunn-Irene?

Gunn-Irene forklarer: Under en reading sitter jeg med øynene lukket og tjuner meg inn på auralaget ditt via tredje øye. Her ligger all informasjon om deg lagret. Jeg formidler det du viser fra sjelsplan – det du er klar for å gripe fatt i her og nå.

Ved å bruke teknikkene og evnene jeg har til rådighet, kan jeg via det tredje øye se på og forsøke å hjelpe deg med prosessene du står i for øyeblikket. Det viktige under en reading er å komme fram til ditt potensiale og ikke dine begrensninger. Meningen er at du lettere skal se hva som er den egentlige utfordringen i din situasjon, samt hva du kan gjøre for å oppnå best mulig resultat. Du kan få bedre oversikt og forståelse, noe som kan gjøre deg mer bevisst og handlekraftig, slik at du får tatt de avgjørelsene du ønsker.

I dette ligger muligheten for å uttrykke hva som hindrer deg i å leve slik du ønsker.

Kanskje readingen kan bli en spennende og positiv opplevelse som bevisstgjør og setter deg i stand til å forandre ting i livet ditt. Jeg jobber med å balansere energiene underveis, og dette har gjerne en healende effekt. 

  • Du får mulighet til å se på, rydde opp i, og forstå indre tvil og usikkerhet, samt hjelp til å forsøke å finne ut av hva du egentlig vil. Vi ser på blokkeringer og muligheter.
  • Det kan dukke opp tidligere liv, en regresjonsteknikk som er relevant i forhold til situasjonen du står i nå. Dette kan kanskje gi en forklaring på ting du har «visst», men ikke helt forstått.
  • Synliggjøring av gamle KARMISKE mønstre kan gi deg en større innsikt  i deg selv.

Siden jeg har lang erfaring med flere verktøy for veiledning, problemløsing og selvutvikling kombinerer jeg også disse hvis du ønsker. En kombinasjon gir enda større dybde og utfyllende informasjon hvis du skal ta beslutninger av større betydning.

Hvordan bestille tid og sted?

Gunn-Irene jobber både på Flerbrukshuset, og over telefon og skype. Og hun gjør både enkeltkonsultasjoner og parkonsultasjoner.

Ta kontakt på telefon nr/sms 93006304 eller epost post@gunn-irene.no  

Hvis du ikke får svar så sitter hun opptatt og ringer deg tilbake når hun blir ledig

Pris:

En Clairvoyant reading tar en time, og koster kr 800,-
Konsultasjon med par koster kr 1200,-

I tillegg til konsultasjoner setter Gunn-Irene opp horoskop. Informasjon om dette finner du på www.gunn-irene.no

Er det noe du lurer på, ta gjerne kontakt på tlf 93006304


Medlemskap

Gunn-Irene Nicolaisen er Godkjent healer ved Det Norske Healerforbundet, er registrert Brønnøysundregisteret som alternativ behandler, og følger Det Norske Healerforbundets vedtekter, faglige og etiske retningslinjer

.

Medlem i Norsk astrologisk forening siden 2003. Hun har tidligere sittet som styremedlem.

Lenker:

Gunn-Irenes hjemmeside

Astrologiskolen Herkules

Det norske healerforbundet

Norsk astrologisk forening

Viktig informasjon

Clairvoyant reading/ astrologi eller tarot erstatter ikke medisinsk behandling, men kan være et tillegg til dette. Dersom du har medisinske utfordringer og sykdommer så oppfordres du til å kontakte lege, psykolog eller annen del av offentlig helsevesen som er kvalifisert til å ivareta helse, fysiske og psykiske behov.

På «huset» har vi Covid 19 tiltak for å forebygge smitte
X