Gjesteterapeuter

Vi har terapeuter som gjester oss i kortere eller lengre perioder. For å bestille time til vår gjesteterapeut ta direkte kontakt på oppgitt telefonnummer. Merk deg datoene de er her, for de er her i perioder. Når de har reist igjen må du vente til evt neste gang de er gjest her for å få en konsultasjon.

Vår aller første gjesteterapeut

Stemmehealer Anette Sestøl Andersen

Stemmehealer Anette Sestøl Andersen

Stemmehealing i enkeltkonsultasjon eller gruppe i august og september 2020

Anette er klassisk utdannet sanger og reikihealer. En dag kom det til henne at hun skulle bruke seg selv og stemmen til healing av andre mennesker og en ny verden åpnet seg opp. Både for henne selv og for de hun arbeider med.

Stemmehealingen skjer når Anette arbeider intuitivt med stemmen. Musikk, stemme og lyd er vibrasjon hvilket betyr at tonene jobber med kroppen vår på cellenivå. Med stemmen jobber hun med chakraene, rydder og renser.


Meditasjonskvelder med stemmehealing

Stemmehealing i gruppe er som å delta i en meditasjonsgruppe. Men isteden for å bli guidet av ord bruker jeg stemmen til å lede deg innover i ditt eget landskap, din egen opplevelse samtidig som stemmen balanserer chakraene dine. Dette kan være en mektig opplevelse.

Tidspunkter finner du på facebooksiden til Flerbrukshuset i Rygge, eller Anettes egen facebookside Stemmen fra det indre. Der kan du også melde deg på arrangementer

På «huset» har vi Covid 19 tiltak for å forebygge smitte
X