Healing og clairvoyance hos Randi Hunskaar Stensby

Randi Hunsgård Stensby
Healer og clairvoyant Randi Hunskaar Stensby

Randi har bakgrunn som Akashaterapeut fra 2018. Hun ble da sertifisert terapeut fra Akashaskolen i Oslo etter 3 års utdanning i clairvoyant reading og healing. Hun har i tillegg to år med fordypning i ulike relevante tema ved samme skole. Randi har et sterkt fokus på og ønsker å hjelpe andre. Hun ønsker å hjelpe de som sliter med stress, trenger å roe ned eller har følelsen av å stå fast i eget liv. Noen ganger er det vanskelig å se eller finne ut hva det er som hindrer forandring og det er akkurat det Randi ønsker å hjelpe deg med.

Hun ønsker å hjelpe deg til å se hva som står i veien for at du skal få til det du vil. Vi har alle svarene inni oss, så løsningen er å gå innover og finne de.

For å hjelpe deg med dette benytter Randi clairvoyant reading i form av sjel til sjel kommunikasjon og healing.

Randi beskriver clairvoyant reading slik

Clairvoyant reading er en sjel til sjel-kommunikasjon, hvor jeg kan lese av informasjon fra din aura om hva som er den virkelige årsaken til at du sliter med det du sliter med. I tillegg kan jeg få opp hva som er din beste løsning på utfordringen.

Vi er alle forskjellige, og har hver vår reise gjennom livet. Så det som er løsningen for den ene, er ikke nødvendigvis løsningen for den andre. Dette selv om det tilsynelatende er samme utfordring to ulike mennesker står i. Når du har fått informasjonen om hva som er den virkelige årsaken, er det lettere for deg å gjøre noe med det.

Her bidrar jeg med energibalansering underveis i readingen. Du vil kun vise den informasjonen som du er klar for å ta tak i her og nå. Under en clairvoyant reading er det din informasjon som er viktigst.

Healing

Healing kan hjelpe deg som trenger en dyp avslapning, et friminutt, få lov til å være i nuet, og bare være, ikke måtte gjøre, slik at kroppen kan få roet ned, og energien kan få lov til å flyte fritt.

For å oppnå dette benytter Randi flere ulike healing-teknikker som tilpasses ditt behov under healingen. Målet er å kunne gi deg dyp ro. Når du slapper av er det lettere å gi slipp på gamle energier, opplevelser, energier fra hendelser som har satt seg som energiblokkeringer. Du kan få hjelp med å gi slipp på dette.

Som Randi sier «Går man for lenge med energiblokkeringer, setter de seg gjerne som «vondter» i kroppen, og healing/energiarbeide er en fin måte å få løsnet dette på»

Under en healing er det selve jobben med å løsne opp og rydde ut så det blir flyt som er det viktige.

En av healingteknikkene hun benytter er pendelhealing med quarts krystaller


Kontakt og pris

Randi jobber på Flerbrukshuset i hovedsak på tirsdager. I tillegg arbeider hun over telefon, samt gir fjernhealing etter avtale.

Pris kr.600,- for 45-60 min.

Hvis du har spørsmål eller vil bestille konsultasjon ta kontakt på 92 68 40 05 via sms eller telefon, eller på email: info@randis-univers.no

Hvis du ikke får svar på telefon, send en sms så tar hun kontakt med deg.

Medlemskap

Randi er medlem og godkjent healer av Det Norske Healerforbundet. Hun har gjennomført VEKS kurs, og følger DNHs vedtekter og etiske retningslinjer.

Viktig informasjon

Clairvoyant reading og healing erstatter ikke kvalifisert medisinsk behandling, men kan være et supplement til dette. Dersom du har medisinske utfordringer så oppfordres du til å kontakte lege, psykolog eller annen del av offentlig helsevesen.

Lenker:

Randis Univers på facebook

Det Norske Healerforbundet

På «huset» har vi Covid 19 tiltak for å forebygge smitte
X