Psykodrama og intuitiv massasje Merete Foldahl

Merete Foldahl psykodramatiker, psykoterapeut, intuitiv massør og inititativtager til «huset»

Hva er psykodrama?

Ordet psykodrama betyr sjel i handling – det vil si hvordan din sjel utspiller seg i din psyke og ditt liv. Drama betyr rett og slett – hva som skjer – det skjer noe i livet ditt.

Vi går inn i ulike roller på ulike scener eller situasjoner. Og vi reagerer på det som skjer. Noe er helt ok, andre ting kan føles utfordrende, uforståelig, energitappende, frustrerende, deprimerende eller rett og slett sårende. (Du kan selv fylle inn de ordene som passer for dine følelser i denne setningen)

Dine opplevelser og reaksjoner på ting som skjer, eller har skjedd, eller du tror kan skje kan du ta med deg inn i ett psykodrama. Du kan utforske hva som skjer i deg, i situasjoner, spille ut, ta ut, overgi deg, finne ut av hvordan du vil løse ett problem etc. For til syvende og sist er det du som eier dine tanker, følelser og reaksjoner. (Det betyr likevel ikke at du skal akseptere å bli tråkka på)

Det som er så flott med psykodrama som metode er at du slipper å sitte alene med det. Du får spille det ut, leve det ut isteden for å gå rundt å gjemme det i deg selv. Eller du kan bruke det for å slippe å ta ut ting på andre, du kan isteden ta det med til ditt personlige psykodramarom.

Dette kan du spille ut sammen med meg i monodrama – dvs at vi er alene – du og jeg, eller ved å være deltaker i en psykodrama gruppe.

Siden psykodrama er en metode som kan benyttes i mange ulike sammenhenger holder jeg kurskvelder sammen med Gunn-Irene Nicolaisen, hvor vi benytter psykodramametoder sammen med astrologi for den enkeltes selvutvikling.

Bakgrunn

Merete Foldahl var ferdig utdannet psykodramatiker, psykoterapeut i 2017. Før eksamen ble avlagt hadde hun gjennomført ett 8 års deltidisstudieløp ved Norsk psykodramaakademi i Lier. Hun var da både student, assistent og satt i kjernegruppen for utvikling av akademiet. I forkant av dette gjennomførte hun ca 5 år med egenterapi. Egenterapi er en forutsetning og krav for å gjennomføre studiet. Bruken av psykodrama som metode er også integrert i fagseminarer og Merete står i samarbeide med andre psykoterapeuter for gjennomføring av dette. Merete sitter også i styret i PiN ( Psykodramaforeningen i Norge) Merete driver i dag Viken psykodrama

I tillegg til at Merete tar imot enkeltpersoner til monodrama, par til parterapi og leder grupper med psykodrama har hun også samarbeide med andre faggrupper. Hun holder også kurs og temakvelder sammen med astrolog Gunn-Irene Nicolaisen hvor psykodrama benyttes til selvutvikling og integrering av erfaring og kunnskap. Hun er også initiativtager til Flerbrukshuset i Rygge. Merete har på «huset» bla. koordineringsoppgaver.

Intuitiv aromamassasje

Gjennom mange år har Merete gjort intuitiv aromamassasje, og fortsetter å tilby dette. Ved intuitiv massasje er det intuisjonen og hva kundens kropp forteller som styrer hvor massasje og oljer skal jobbes med i øyeblikket

Merete kan velge oljer for deg, du velger selv eller dere velger sammen. I denne situasjonen kan du legge deg ned på benken å motta massasje. Gjennom massasjen stimulerer oljene og massasjen kroppen din slik at kroppen selv får mulighet til å komme mer i balanse.

Kontakt og pris

Lurer du på noe så ring for en helt uforpliktende prat på tlf: 47038187

Pris på psykodrama kr 900,- pr sesjon. Det settes av 2 timer for en sesjon

Psykodrama par/familieterapi kr 1400,- for inntil 3 timer dersom nødvendig

Sesjonen avsluttes når temaet er ferdig, selv om det er brukt under tid som er avsatt.

Pris intuitiv massasje kr 500,- for 45 minutter. + kr 20 for delvis dekning av Koronatiltak.

Merete tar gjerne imot kunder på ettermiddag/kveld etter avtale

Viktig informasjon:

Intuitiv massasje erstatter ikke medisinsk behandling, men kan være et tillegg til dette. Dersom du har medisinske utfordringer så oppfordres du til å kontakte lege, psykolog eller annen del av offentlig helsevesen.

Psykodrama som metode er ansett for å være en psykoterapi som er godkjent i Norsk psykoterapiforening. Dette er ikke en offentlig godkjent behandlingsform sidestilt med psykiatrisk behandling. Psykoterapi arbeider i større grad med livsutfordringer og selvutvikling og ikke med personer med psykiatriske diagnoser. Med psykodrama kan du utforske ulike deler av ditt eget liv.

Medlemskap:

Merete Foldahl er medlem i Psykodramaforeningen i Norge. Hun følger etiske regler og vedtekter iht foreningens krav. Hun sitter også som styremedlem i PiN

Lenker:

Viken psykodrama

Psykodramaforeningen i Norge

Norsk forbund for psykoterapeuter

På «huset» har vi Covid 19 tiltak for å forebygge smitte
X