Soneterapi hos Tove Halvorsen

Soneterapi hos Tove Halvorsen ved Flerbrukshuset i Rygge
Forsoneterapeut Tove Halvorsen

Tove tilbyr først og fremst soneterapi til gamle og nye kunder på Flerbrukshuset i Rygge.

Under behandlingen benytter hun både sine soneterapeutiske kunnskaper og sin intuisjon for å løse opp og balansere ut kroppslige plager. At Tove også benytter sin intuisjon gjør at hun kan spørre deg om det er greit at du også får litt moxa behandling, Bachs blomstermedisin eller at hun benytter andre verktøy som hun har i verktøyboksen sin.

Formålet er hele tiden å bistå deg til å komme i en best mulig balanse, slik at du skal kunne oppleve deg selv som best mulig.

Tove beskriver soneterapi på følgende måte: Mens du ligger på benken så arbeider jeg med føttene dine. På føttene har du ulike soner som representerer ulike deler av kroppen. Ved å finne energetiske blokkeringer og ubalanser som kommer fram i dine fotsoner kan jeg arbeide med å løse opp disse. Da stimulerer jeg føttene dine på en slik måte at blokkeringer åpnes får kroppen mulighet til å ta bruk sin selvhelende kraft og over tid komme i bedre balanse med seg selv.

Noen opplever en førstegangsforverring etter behandling, idet kroppen startet på sin balansering.

Tove Halvorsens bakgrunn

Tove er utdannet fra Skandinavisk forening for soneterapi og ble sertifisert som soneterapeut allerede i 1987. Hun startet da sin første klinikk som hun drev fram til 1994. Hun flyttet så sørover og startet ny klinikk. Hun har videre gjennomført 3 år med utdanning i akupunktur hos Dr. Bjørn Øverby, hvor hun også fordypet seg i Bachs blomstermedisin.

Tove var en av studentene på det første kullet i Enhetsterapi hos Audun Myskja. Hun gjennomførte to år her før hun opplevde sykdom som gjorde at hun måtte avbryte studiene. I ettertid har hun tatt opp sitt opprinnelige fag fotsoneterapi og gir behandlinger med dette

Tid, sted og pris

Tove jobber i hovedsak på tirsdager ved Flerbrukshuset i Rygge.

Pris kr 490,- for en behandling (inkl koronatiltak) (ca en time)

For timebestilling ta direkte kontakt med Tove på Tlf 41 32 82 63

Viktig informasjon:

Soneterapi/ fotsoneterapi erstatter ikke medisinsk behandling, men kan være et tillegg til dette. Dersom du har medisinske utfordringer og sykdommer så oppfordres du til å kontakte lege, psykolog eller annen del av offentlig helsevesen.

På «huset» har vi Covid 19 tiltak for å forebygge smitte
X